Udobje

Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo stanovanj, izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem...

Nazaj

Osvetlitev

Ustvarite svetel in barvit ambient

Za maksimalno udobje lahko vse naše naprave za osvetlitev terase upravljate z daljincem.

Uporabno

LED RGB osvetlitev v trakovih, izključno prirejena za našo ELEGANCE konstrukcijo, vam ponuja edinstven ambient, topel in barvit.

Prijetno

Naš LED žaromet prava osvetlitev za vas, saj razprši svetlobo v 120° kotu. Vgrajen je v samo konstrukcijo in oddaja toplo belo svetlobo z močjo 35W žarnice s prilagodljivo intenziteto. Razlog, da popolnoma izkoristite svojo SOLISYSTEME pergolo tekom celega večera.

Gretje

Naši daljinsko vodeni infrardeči grelniki omogočajo, da segrejete prostor pod pergolo SOLISYSTEME. Priporočamo namestitev enega grelca za 6m2 površine (glede na višino namestitve in izpostavljenost vetru).

Upravljanje

Igrajte se z vašo pergolo

Lamele na vaši vrtni utici lahko obrnete s preprostim ročajem ali pa to naredite z daljincem, saj je sistem opremljen s tihim motornim pogonom.

"Vremenska postaja"

Lamele na vaši pergoli niso občutljive ne na dež ne na veter. S pomočjo naših senzorjev za dež, veter in mraz sistem zazna vremenske pogoje in streha terase se avtomatsko prilagodi, kar vam omogoča brezskrbnost in popolno predanost užitku na terasi.

"Somfy avtomatizacija stanovanj TAHOMA"

Poleg radijskega daljinskega nadzora vaše SOLISYSTEME pergole lahko vse dodatke (LED osvetlitev, ZIP screen roloje, gretje) upravljate z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Stranice

Stranice

Okrasite svojo pergolo s stranskimi zip screeni, steklenimi paneli ali stranskimi paneli z nastavljivimi lamelami ter si privoščite zaščitito pred nizkim soncem, bočnim vetrom...

Lamelna pergola Misteral Elegance

Ambient

Opremite svojo novo teraso z dizajnerskim pohištvom, integriranim kaminom, svetlečimi okrasnimi koriti, ter si tako ustvarite lasten ambient po svojih željah.

Lamelna pergola Misteral Elegance

Udobje

Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo stanovanj, izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem...

Lamelna pergola Misteral Elegance

Dekoracija

Prilagodite svojo pergolo lastnim željam s široko ponudbo dekorativnih barv in nalepk za konstrukcije in module...

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Kontaktirajte nas

Uradni podatki