Udobje

Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo stanovanj, izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem...

Osvetlitev

Ustvarite svetel in barvit ambient

Za maksimalno udobje lahko vse naše naprave za osvetlitev terase upravljate z daljincem.

Uporabno

LED RGB osvetlitev v trakovih, izključno prirejena za našo ELEGANCE konstrukcijo, vam ponuja edinstven ambient, topel in barvit.

Prijetno

Naš LED žaromet prava osvetlitev za vas, saj razprši svetlobo v 120° kotu. Vgrajen je v samo konstrukcijo in oddaja toplo belo svetlobo z močjo 35W žarnice s prilagodljivo intenziteto. Razlog, da popolnoma izkoristite svojo SOLISYSTEME pergolo tekom celega večera.

Gretje

Naši daljinsko vodeni infrardeči grelniki omogočajo, da segrejete prostor pod pergolo SOLISYSTEME. Priporočamo namestitev enega grelca za 6m2 površine (glede na višino namestitve in izpostavljenost vetru).

Upravljanje

Igrajte se z vašo pergolo

Lamele na vaši vrtni utici lahko obrnete s preprostim ročajem ali pa to naredite z daljincem, saj je sistem opremljen s tihim motornim pogonom.

"Vremenska postaja"

Lamele na vaši pergoli niso občutljive ne na dež ne na veter. S pomočjo naših senzorjev za dež, veter in mraz sistem zazna vremenske pogoje in streha terase se avtomatsko prilagodi, kar vam omogoča brezskrbnost in popolno predanost užitku na terasi.

"Somfy avtomatizacija stanovanj TAHOMA"

Poleg radijskega daljinskega nadzora vaše SOLISYSTEME pergole lahko vse dodatke (LED osvetlitev, ZIP screen roloje, gretje) upravljate z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Stranice

Okrasite svojo pergolo s stranskimi zip screeni, steklenimi paneli ali stranskimi paneli z nastavljivimi lamelami ter si privoščite zaščitito pred nizkim soncem, bočnim vetrom...

Ambient

Opremite svojo novo teraso z dizajnerskim pohištvom, integriranim kaminom, svetlečimi okrasnimi koriti, ter si tako ustvarite lasten ambient po svojih željah.

Udobje

Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo stanovanj, izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem...

Dekoracija

Prilagodite svojo pergolo lastnim željam s široko ponudbo dekorativnih barv in nalepk za konstrukcije in module...

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Kontaktirajte nas

Misteral d.o.o.
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško
+386 41 55 44 77
+386 41 659 659
info@misteral.si
misteral.si

Uradni podatki

Misteral d.o.o.
Zdolska cesta 18a
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI85806129
IBAN: SI56 0315 5100 1206 185 (SKB banka d.d. Ljubljana)

IBAN: SI56 1010 0005 0612 849 (Banka Intesa Sanpaolo d. d.)

IBAN: SI56 6000 0000 0887 524 (Hranilnica LON d.d., Kranj)