Možnosti in dodatki

Dopolnite vašo pergolo z osebnim pridihom!

Lamelna pergola Misteral Elegance

Vsaka terasa je edinstvena – opremite jo lahko po lastnih željah:

Okrasite svojo pergolo s stranskimi zip screeni, steklenimi paneli ali stranskimi paneli z nastavljivimi lamelami ter si privoščite zaščitito pred nizkim soncem, bočnim vetrom...

Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo stanovanj, izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem...

Prilagodite svojo pergolo lastnim željam s široko ponudbo dekorativnih barv in nalepk za konstrukcije in module...

Opremite svojo novo teraso z dizajnerskim pohištvom, integriranim kaminom, svetlečimi okrasnimi koriti, ter si tako ustvarite lasten ambient po svojih željah.

Toliko možnosti in dodatkov, s katerimi lahko iz vaše SOLISYSTEME pergole ustvarite nov bivalni prostor po vaših željah.

Opremite vašo teraso za vse štiri letne čase

 

Stranski ZIP rolo

ZIP Screen

Naši ZIP roloji so vpeti v vodila konstrukcij in omogočajo zaščito pred vetrom in nizkim soncem.

Za lažjo uporabo in popolno udobje so naši roloji opremljeni z motoriziranim pogonom, kar pomeni, da jih lahko regulirate z daljinskim upravljalnikom.

Stekleni paneli

Za optimalno zaščito lahko na vašo pergolo namestite diskretno in odporno stransko zaščito proti vetru ter s tem razširite obdobje bivanja na vse štiri letne čase.

Stranski paneli z nastavljivimi lamelami

Stranski Brise Soleil Orientable (BSO) = brisoleji omogočajo tako zaščito pred vetrom kakor tudi pred soncem v nizki legi, obenem pa zastirajo pogled. Nameščen je med obema stebroma, upravljamo ga ročno in lahko ga zataknemo z ročajem.

Udobje

Osvetlitev

Ustvarite svetel in barvit ambient

Za maksimalno udobje lahko vse naše naprave za osvetlitev terase upravljate z daljincem.

Uporabno

LED RGB osvetlitev v trakovih, izključno prirejena za našo ELEGANCE konstrukcijo, vam ponuja edinstven ambient, topel in barvit.

Prijetno

Naš LED žaromet prava osvetlitev za vas, saj razprši svetlobo v 120° kotu. Vgrajen je v samo konstrukcijo in oddaja toplo belo svetlobo z močjo 35W žarnice s prilagodljivo intenziteto. Razlog, da popolnoma izkoristite svojo SOLISYSTEME pergolo tekom celega večera.

Gretje

Naši daljinsko vodeni infrardeči grelniki omogočajo, da segrejete prostor pod pergolo SOLISYSTEME. Priporočamo namestitev enega grelca za 6m2 površine (glede na višino namestitve in izpostavljenost vetru).

Upravljanje

Igrajte se z vašo pergolo

Lamele na vaši vrtni utici lahko obrnete s preprostim ročajem ali pa to naredite z daljincem, saj je sistem opremljen s tihim motornim pogonom.

"Vremenska postaja"

Lamele na vaši pergoli niso občutljive ne na dež ne na veter. S pomočjo naših senzorjev za dež, veter in mraz sistem zazna vremenske pogoje in streha terase se avtomatsko prilagodi, kar vam omogoča brezskrbnost in popolno predanost užitku na terasi.

"Somfy avtomatizacija stanovanj TAHOMA"

Poleg radijskega daljinskega nadzora vaše SOLISYSTEME pergole lahko vse dodatke (LED osvetlitev, ZIP screen roloje, gretje) upravljate z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Dekoracija

Barvne konstrukcije

Kakšne barve naj bo konstrukcija?

Predlagamo naslednje barve po RAL-ovi lestvici: za konstrukcijo REFERENCE 9010 bela, 7016 siva ter 1015 mat krem, za ELEGANCE pa 11 mat ali strukturnimi barvami.

Za vse naše aluminijaste konstrukcije so na voljo tudi vse ostale barve; po naročilu je na voljo široka paleta barv (RAL-ova barvna lestvica in in strukturne barve) za popolno ujemanje z zunanjostjo vaše stavbe.

Paneli / lamele

Kakšno barvo izbrati za vaše panele / lamele?

Moduli z nastavljivimi lamelami so dobavljivi v standardnih RAL barvah, in sicer 9010 bela, 7016 siva ter 1015 krem.

Aluminijasti paneli za pergolo ARLEQUIN so na voljo v 22 mat barvah RAL, platneni paneli pa v 19 barvah.

Za popolno ujemanje z zunanjostjo vaše stavbe so na voljo tudi vse ostale barve (RAL in teksturne) po predhodnem naročilu

Dekorativne nalepke

Dekorativne nalepke: dekorativni pridih, ki se kar lepi na vašo pergolo.

S pomočjo opreme za individualno prilagajanje bo vaša SOLISYSTEME bioklimatska pergola ustrezala vašim osebnim dekorativnim željam: drevesni listi na voljo v 3 barvah.

Ambient

Dizajnersko pohištvo

Naše visoko-kakovostno dizajnersko pohištvo, ki ga izdeluje neodvisni proizvajalec, bo s svojimi tekočimi in čistimi linijami olepšalo vašo BIOCLIMATIC ali ARLEQUIN pergolo.

Naša zbirka ponuja kombinacijo materiala in barv.

Integrirani kamin

Ustvarite nežen in udoben ambient pod svojo SOLISYSTEME pergolo z vgradnjo kamina. Toplo prepletanje med očarljivostjo tradicionalnih polen za kurjavo ter modernega dizajna in materiala.

Svetleča okrasna korita

Naredite vašo teraso in pergolo vidno z okrasnimi svetlečimi koriti / cvetličnimi lončki. Poudarili bodo spreminjajoče se barve in ustvarili čaroben ambient na vaši zabavi.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Katalog Pergola