Stranice

Okrasite svojo pergolo s stranskimi zip screeni, steklenimi paneli ali stranskimi paneli z nastavljivimi lamelami ter si privoščite zaščitito pred nizkim soncem, bočnim vetrom...

Nazaj

Stranski ZIP rolo

Naši ZIP roloji so vpeti v vodila konstrukcij in omogočajo zaščito pred vetrom in nizkim soncem.

Za lažjo uporabo in popolno udobje so naši roloji opremljeni z motoriziranim pogonom, kar pomeni, da jih lahko regulirate z daljinskim upravljalnikom.

Stekleni paneli

Za optimalno zaščito lahko na vašo pergolo namestite diskretno in odporno stransko zaščito proti vetru ter s tem razširite obdobje bivanja na vse štiri letne čase.

Stranski paneli z nastavljivimi lamelami

Stranski Brise Soleil Orientable (BSO) = brisoleji omogočajo tako zaščito pred vetrom kakor tudi pred soncem v nizki legi, obenem pa zastirajo pogled. Nameščen je med obema stebroma, upravljamo ga ročno in lahko ga zataknemo z ročajem.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.